Followers

Friday, August 27, 2010

Terima Kasih ^_^

comel tak??? ni saya snap kat seremban taw..SALAM SAYANG kat semua.....pakej:sori ada aidilfitri.he3
salam 17 ramadhan...eMMmmm...saya penah diberitahu tentang kisah para sahabat Nabi SAW yg mana dgn tahap ketinggian iman yakin yg dimiliki mereka, Nabi SAW tetap tiap-tiap hari mengajak mereka memperbaiki iman, walaupun dgn terangnya mereka cukup beriman pd Allah Ta'ala.


saya sbnrnye tak de point ape nak ckp, baru je lepas baca satu majalah faveret saya (solusi) it's just that i feel like to copy and paste the notice displayed at the right side of this blog (under the column Ya Muhaimin tu- ..but never mind....my mind keep saying that you should write something TODAY....

there..

hari ni saya nak ucapkan terima kasih...terima kasih...terima kasih...terima kasih....terima kasih....terima kasih.....huhuhuhu (dah macam org sakit plak...)

firstly,
nak ucap terima kasih kat abah dan ma saya yang telah banyak bersusah payah membesarkan saya hingga umur pun da banyak ni..hehehehe..stop thinking that u're still young kalo dah umur pon 19..ok,kepada sesape umur 19 jangan marah.*_*.. bebalik kepada point asal TERIMA KASIH ABAH DAN MA..

next,
saya nak ucap terima kasih kat adik bradik saya yang memang terlalu ramai....tambah segala jari tangan anda yer..^_^  ....kak mi,kak ngah,kak ros, kak ja , abe , milah, (xlupa trima kasih diri sdri) , ain, arif, dan fadhli....kasih sayang antara kita takkan pernah putus sampai syurga,...ameen...

then,
terima kasih kat sahabat2 yang banyak mewarnai hidup saya...kehadiran teman2 sekaligus melengkapkan putaran hidup manusia bernama SURAYA YASIN ni...hehehe ..saya mohon ampun dan salah silap andai diri ni ada terkasar@mengguris hati mana2 pihak (macam nak raya pon ada..ki3)...satu lagi ikhlas saya nak pesan,i wish people (if any) stop thinking that i am such a very nice muslimah. byk sangat2 bnda sy kena perbaiki, byk sangat bnda yg sy tak tau ape pon.so,please guide me,not praising me too much...i'm not perfect... :(
satu lagi, sy mintak maaf sgt2 klu selama ni ade ayat2 yg sy guna menyinggung perasaan sesiapa.. ape yg sy sebut (ayat2 tentang yakin pd Allah SWT dan yg sewaktu dgnnya) bkn lah sy reka semata-mata tp dah mmg tu janji-janji Allah SWT. sy hanya sampaikan (di blog or facebook) bcoz at the same time ianya memberi kesan pd hati sy dan dgn izin Allah, sy terasa utk berkongsi...ok??? smile  ^_^

last,saya nak kasi hadiah kat pembaca semua,adik bradik saya ke,ma n abah saya ke (wpon saya taw dorang xbaca..huhu) n sahabat2 smua....jap ea...

loading......loading......loading.....loading.....loading.....loading....(lambat tol tenet ni..hek3)

tada!!!!
ikhlas taw...buat bukak pose k.... :)

ok la,nanti kenyang bagitaw k..heheheh...sayonara!!!

2 comments:

  1. Salam kak suraya..

    Bila orang anggap akak "such a very nice muslimah"..ameen kanlah anggapan mereka.
    Bila kita masih berdoa pada Allah,tandanya kte tak rasa diri kita sempurna dan tak sombong. Kita tahu mmg belum cukup baik pun..

    Baguslah orang kata nice muslimah...ramai org doakan kte :)..dan kita kata
    "Ya Allah,makbulkanlah~"

    p/s: sedih pasal semalam :'(

    Wassalam. Take care~ Selamat berbuka.

    ReplyDelete
  2. >> aRju As-SiddiQaH : syukran ukhti... :)
    sedih psal pe ea?

    ReplyDelete